Preverjena Nemška kakovost | Dostava brezplačna

StaminA za moške, 90 kapsul

29,99 125,94 

Popolna podpora za naravno spolno moč moškega v vseh starostnih obdobjih. Kombinacija 8 naravnih in certificiranih sestavin v optimalnem razmerju oskrbuje telo z energijo in poživlja spolno slo.

 • Kot naravni afrodiziak spodbuja spolno poželenje
 • Daje telesu moč in povečuje vzdržljivost za premagovanje fizičnih naporov
 • Sodeluje pri proizvodnji spolnih hormonov in pri sproščanju testosterona
 • Nudi pomoč pri doseganju in ohranjanju zdrave erekcije
 • Stimulira živčni sistem in prispeva k zmanjševanju utrujenosti
 • Certificirana nemška kakovost: zasnovano, po najvišjih standardih izdelano in z raziskavami podprto v Nemčiji

Počisti
  

Je vaša spolna stamina takšna, kot si želite?

Stamina je angleški izraz, ki označuje spolno vzdržljivost in spolno moč. V navezavi s tem se pri moških pojavlja vprašanje fizične in psihične sposobnosti, da lahko začnejo spolni odnos in vzdržijo do konca.
Spolne želje in potrebe se razlikujejo od posameznika do posameznika. Ni zlatega pravila, ki bi poveljeval, kolikokrat na teden je dobro imeti spolne odnose, koliko časa naj traja spolni odnos, in drugo.
Pomembno je le to, ali ste vi zadovoljni s svojim spolnim življenjem. Če ste nekoliko negotovi, si lahko pomagate z naslednjimi znaki, ki nakazujejo na težave v spolnosti:

 • Zmanjšan libido (ni tiste prave želje po spolnem odnosu)
 • Erektilna disfunkcija (nezmožnost, da bi vzpostavili in/ali ohranili erekcijo)
 • Prezgodnja ejakulacija (slab nadzor povzroči prehiter izliv semena)
 • Težave z doživljanjem orgazmov (ali se zgodijo prehitro, ali pa traja preveč časa)

Sestavine v našem izdelku

Za moč!

ARGININ

Arginin je aminokislina, ki v krvi sprošča dušikovo kislino. Slednja ni pomembna le za odstranjevanje mlečne kisline, ki nastaja med intenzivnimi treningi, temveč tudi pomaga pri doseganju zdrave erekcije, saj sprošča mišice spolnega uda in v ud dovaja večje količine krvi.


ASPARAGINSKA KISLINA

Naravna aminokislina je nepogrešljiv gradnik beljakovin. Spodbuja tudi proizvodnjo luteinizirajočih hormonov, ki so odgovorni za sproščanje testosterona. Povečane ravni testosterona pa vplivajo na višji libido. Asparaginska kislina je koncentrirana v modih in celicah semenčic, pri čemer skrbi za zdravo koncentracijo in gibljivost semenčic.


IZVLEČEK KORENINE MACA

Je edina užitna rastlina, ki raste v ekstremnih pogojih nad 4000 metri nadmorske višine. Že južnoameriški Inki so korenine Mace cenili kot naravni afrodiziak, ki spodbuja poželenje in povečuje spolno moč. To potrjujejo tudi številne sodobne študije. Maca povečuje tudi vzdržljivost pri fizičnih naporih, saj telo podpre z dodatno energijo


IZVLEČEK RASTLINE MUIRA PUAMA  

Učinke stebel in korenin nizko rasle rastline so poznali že domorodci brazilskega deževnega gozda in ji nadeli ime »viagra Amazonije«. Njene sestavine (muirapuamin, alkaloidi, steroli in maščobne kisline) naj bi pozitivno vplivale na spolno moč in erektilno funkcijo, skupaj s povečevanjem fizične in spolne vzdržljivosti.


IZVLEČEK AVENE SATIVE   

Zeleno steblo mlade ovsene slame slovi kot naravni afrodiziak. Viša ravni luteinizirajočih hormonov, s čimer spodbuja sproščanje vezanega testosterona in uravnoveša hormone, potrebne za zdrav spolni nagon in spolni odziv. Hkrati obnavlja živčni sistem in nudi podporo v stresnih obremenitvah in pri tesnobi.


IZVLEČEK BOROVEGA LUBJA

Izvleček borovega lubja je bogat z bioflavonoidi, ki imajo protivnetne in antioksidativne lastnosti. Hkrati povečuje proizvodnjo dušikovega oksida, ki širi krvne žile in povečuje pretok krvi v različne dele telesa, med drugim tudi v spolni ud. Zaradi te lastnosti lahko posredno pomaga pri težavah z erektilno disfunkcijo


KOFEIN

Kofein, ki ga najdemo v kavi in pravem čaju, stimulira centralni živčni sistem, zato telesu daje energijo, zmanjšuje utrujenost in pospešuje metabolizem. Kofein je udeležen tudi v kemični reakciji, ki spodbuja pretok krvi v spolnem udu. Zato lahko nudi pomoč pri motnji erekcije.


NIACIN

Vodotopni vitamin B3 prispeva k sproščanju energije pri presnovi, normalnemu psihološkemu delovanju ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Nadledvični žlezi pomaga proizvajati spolne hormone, hkrati pa spodbuja k hitrejšemu pretoku krvi, kar je pomembno pri ohranjanju erekcije in doseganju zdrave ejakulacije.


S temi težavami se soočajo milijoni moških po vsem svetu

Težave med rjuhami pestijo na milijone moških po vsem svetu. Številke se v zadnjih letih povečujejo tudi zato, ker vedno več moških poišče pomoč in govori o problemih, ki so bili v preteklosti tabu tema.

Spolne motnje se ne omejujejo le na kotičke spalnice, ampak imajo negativen vpliv na vseh področjih življenja. Moške puščajo v negotovosti z občutki krivde, ustvarjajo nesoglasja v partnerskem odnosu in vplivajo na samozavest.

Zato je k problemu potrebno pristopiti celostno – kako ?

 • Vzemite si čas za sproščanje in počitek, izogibajte se pitju alkoholnih pijač, poskusite telovaditi vsaj dvakrat na teden in krepite odnose z ljudmi, ki so vam pomembni.
 • Podprite telo s formulacijo kompleksa sestavin, ki na naraven način spodbudijo telo k obnavljanju procesov za večjo spolno moč, zdravo erekcijo, vzdržljivost med spolnimi odnosi in spolno slo. Prehranski izdelek StaminA je posebej zasnovan za moške, ki vedo, kaj želijo. Da bo vaša spolna moč znova taka kot nekoč.

Naše zadovoljne stranke pravijo

»Najprej sem bil v dvomih, če bo to sploh delovalo, saj sem poskusil že marsikaj, pa brez učinka. Po 3 mesecih uporabe pa resnično opažam velike spremembe. Imam več energije, sem bolj »za stvar«, in tudi zdržim dosti več časa, kot sem prej. Priporočam!

Matija C. 56 let, Ljubljana

»Stamino jemljeva skupaj z možem. Vsi so nama govorili, da se spolnost v zrelih letih spremeni. A midva sva se odločila, da vse prepričava, da to ni res. Jaz jemljem dopolnilo, da lahko dohajam možev visok libido, on pa ga jemlje zato, da mu pomaga pri vzdržljivosti med odnosom. Zdaj še bolj uživava v intimnih trenutkih.«

4. Sanja L. 53 let, Polzela

»Enostavno je bilo preveč vsega. Vsak dan po službi sem se počutil izžet kot cunja. Zaradi moje izčrpanosti je trpelo tudi spolno življenje. Nisem imel dovolj energije, usahnilo je tudi poželenje. Zelo sem si pomagal s Stamino. Libido se je dvignil, in imam več energije za užitke.«

3. Grega O. 45 let, Ajdovščina

Zakaj do tega sploh pride in kaj vse vpliva na spolno moč?

Pri težavah v spolnosti gre za kombinacijo telesnih in psiholoških dejavnikov. Za spolni odnos namreč potrebujete dvoje, željo in mentalno pripravljenost, ki jima sledi fizična zmogljivost. Na primer, tudi če imate spolno slo, morda vaše telo ne zmore uresničiti tega na biološki ravni. In velja tudi obratno.

Pri mladih moških gre vzroke iskati v psiholoških dejavnikih, kot je utrujenost, nenehen stres, tesnoba, nizka samozavest, preobremenjenost, itd. Pri moških nad 40 letom starosti pa se vzroki največkrat skrivajo v postopnem padanju testosterona v telesu. Vedno manjša proizvodnja moškega spolnega hormona ima negativen vpliv na spolno moč.

Priporočeni dnevni odmerek je 3 kapsule na dan.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Vse o dodatkih

Alfa-linolenska kislina (Omega-3)… skrbi za normalno raven holesterola v krvi.

Tiamin, vitamin B12, riboflavin, niacin, Pantotenska kislina, vitamin B6, vitamin C, Kalcij (Ca), železo (Fe), biotin, jod (I), Nosite baker (Cu), magnezij (Mg), … prispeva k normalni presnovi energije

Tiamin, vitamin B12, riboflavin, Niacin, vitamin B6, vitamin C, biotin, Jod (I), kalij (K), magnezij (Mg) …prispevajo k normalnemu delovanju živčniga sistema

Krom (Cr), biotin, cink (Zn) … prispevajo do normalnega metabolizma makrohranila

Tiamin, vitamin B12, niacin, vitamin B6, folati, vitamin C, biotin, magnezij (Mg) … prispevajo k normalni psihični funkcij.

Biotin, selen (Se), cink (Zn) … prispevajo vzdrževanje normalnih las

Vitamin A, riboflavin, niacin, biotin… prispevajo k vzdrževanju normalnega stanja sluznice

Vitamin A, Riboflavin, Niacin, Biotin, Jod (I), Zink (Zn)… prispevajo za vzdrževanje normalne kože

Kalcij (Ca), vitamin K… prispevajo k, normalno strjevanje krvi

Kalcij (Ca), kalij (K), magnezij (Mg), vitamin D … prispevajo k normalno delovanje mišic

Kalcij (Ca)

prispeva k normalnemu prenosu signala med Živčnih celicami
… prispeva k normalni funkciji prebavnih encimi
… ima funkcijo pri delitvi celic in Specializacija celic
… se uporablja za vzdrževanje normalnih kosti
… se uporablja za vzdrževanje normalnih zob

Vitamin B12, folat, železo (Fe), Magnezij (Mg), cink (Zn), vitamin D … imajo vlogo pri delitvi celic

Vitamin K, magnezij (Mg), mangan (Mn), fosfor (P), cink (Zn), vitamin D … prispevajo k vzdrževanju normalnega stanja Kosti

Klorid (Cl)… prispeva s tvorbo Želodčna kislina do normalne prebave

Krom (Cr)… pomaga vzdrževati k normalni ravni sladkorja v krvi

Železo (Fe), jod (I), cink (Zn) … prispevajo k normalni kognitivni funkciji

Železo (Fe)
… prispeva k normalnemu nastanku rdečih krvnih celic in hemoglobina
… prispeva k normalnemu prenos kisika v telesu

Vitamin A, Vitamin B12, Vitamin B6, Folati, vitamin C, železo (Fe), baker(Cu), selen (Se), cink (Zn), vitamin D …prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema

Vitamin B12, Riboflavin, Niacin, Pantothensäure, Vitamin B6, Folat, Vitamin C, Eisen (Fe), Magnesium (Mg)….prispevajo k zmanjšanju utrujenosti in Utrujenost

Folat
… prispeva k rasti materinega tkiva med nosečnostjo
… prispeva k normalni sintezi aminokislin
… prispeva k normalni tvorbi krvi

Vitamin B12, vitamin B6, folati…prispevajo k normalni presnovi homocisteina

Jod (I) … prispeva k normalni proizvodnja ščitničnih hormonov
Jod (I), selen (Se) … prispeva k enemu normalno delovanje ščitnice

Kalij (K) … prispeva k vzdrževanju normalen krvni tlaka

Baker (Cu)… prispeva k vzdrževanju normalnega stanja vezivnega tkiva… prispeva k normalnemu pigmentacija las… prispeva k normalnemu prevozu železa v telesu… prispeva k normalnemu pigmentacija kože

Riboflavin, vitamin C, vitamin E, baker (Cu), mangan (Mn), selen (Se), cink(Zn) … prispevajo ščitu celice pred oksidativnim stresom

Magnezij (Mg) … prispeva kravnotežju elektrolitov

Magnezij (Mg), cink (Zn) … prispevaprispeva k normalni sintezi beljakovin

Magnezij (Mg), vitamin D, fosfor …prispevajo k vzdrževanju normalnih zob

Mangan (Mn) … prispeva k normalnemu Nastanek vezivnega tkiva

Molibden (Mo) … prispeva k normalnemu delovanju presnove

Amino kisline pantotenska kislina … prispeva k normalni sintezi in do normalnega metabolizma steroidni hormoni, vitamin D in nekateri nevrotransmiterji … prispeva k normalni duševnosti

Fosfor … prispeva k normalnemu delovanje celične membrane

Beljakovine… prispevajo k povečanju mišične mase ob… prispevajo k ohranjanju mišične mase

Vitamin A, riboflavin, vitamin B6 … prispevajo k ohranjanju normalnega vida

Selen (Se) … prispeva k normalnemu nastanku sperme

Selen (Se), cink (Zn) … prispeva k ohranjanju nohtev

Tiamin … prispeva k normalnemu delovanju Srčne funkcije

Vitamin A, riboflavin … prispevajo k enemu normalna presnova železa
Vitamin B6… prispeva k normalni sintezi cisteina… prispeva k normalnim beljakovinam in
Presnova glikogena… prispeva k ureditvi hormonske aktivnosti

Vitamin C
… prispeva k normalnemu tvorjenju kolagena za normalno delovanje krvnih žil
… prispeva k normalnemu tvorjenju kolagena prispeva k normalnemu delovanju kosti
… prispeva k normalnemu tvorjenju kolagena za normalno delovanje hrustanca
… prispeva k normalnemu tvorjenju kolagena normalno delovanje dlesni
… prispeva k normalnemu tvorjenju kolagena za normalno delovanje zob
… prispeva k normalnemu tvorjenju kolagena prispeva k normalnemu delovanju kože
… prispeva k regeneraciji zmanjšanegaOblika vitamina E.
… poveča absorpcijo železa

Vitamin D
… prispeva k normalni absorpciji / Uporaba kalcija in fosforja
… prispeva k normalni ravni kalcija v krvi

Cink (Zn)
… prispeva k normalni kislinsko-bazični presnovi … prispeva k normalni presnovi ogljikovih hidratov
… prispeva k normalni sintezi DNA… prispeva k normalni plodnosti in normalno razmnoževanje
… prispeva k normalnemu presnovi maščobnih kislin… prispeva k normalnemu presnova vitamina pri
… prispeva k ohranjanju normalnega stanja raven testosterona v krvi.

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,
Updating…
 • V košarici ni izdelkov.